Back to All Events

Нью-Йоркський тиждень моди: все, що потрібно знати і трішки більше

11 лютого 2022 року — дата, на яку чекають усі модники та модниці світу, адже саме цей день розпочинає тиждень моди в Нью-Йорку. Для дизайнерів підготовка до такої світової події триває довгі місяці, протягом яких вони ретельно обирають кожну деталь до своєї колекції та планують список гостей. У нашій віртуальній дискусії з експерткою модної індустрії Оленкою Мартинюк, перший ряд — твій.

Наша спікерка Оленка неодноразово відвідувала світові тижні моди та знає, що відбувається за їх лаштунками. Під час розмови вона розповість про те, чим нью-йоркський тиждень моди відрізняється від інших світових, а також про історію становлення цієї легендарної події та головні локації, де вона відбувається. Якщо ти мрієш побувати на тижнях моди або навіть працювати в модній індустрії, ця розмова може стати першим кроком до здійснення твоєї цілі.

Готуй свої запитання та приєднуйся до нас у вівторок, 15 лютого, о 18:00 на Facebook та YouTube сторінках Американського дому в Києві! Чекатимемо на тебе.

Більше про Оленку:

Оленка Мартинюк — fashion-журналістка та авторка книги «Хочу в Fashion!». Оленка викладає авторський курс модної журналістики в Києво-Могилянській академії та є контриб'юторкою головних глянцевих видань країни.

Previous
Previous
February 15

American English Club: Volunteering Culture in the U.S.

Next
Next
February 16

Learning English with America House. Welcome, Meagan! Farewell, Claire!