Back to All Events

Все про Global UGRAD - Програму обміну та навчання у США  

  • America House Kyiv 6 Mykoly Pymonenka Street Kyiv, Kyiv, 02000 Ukraine (map)

Лови можливість: навчання в США протягом одного семестру для студентів з України.

Приєднуйся до інформаційної сесії 2 листопада та дізнайся більше про можливості Global Undergraduate Exchange Program (UGRAD) від координаторки програми. Під час віртуальної події ми розкажемо про основні умови програми, як подати успішну заявку, розберемо типові помилки при заповненні онлайн-форми та відповімо на твої питання.

Щоб отримати посилання на подію, будь ласка, зареєструйся до 16:00 2 листопада:

Більше про програму:

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) — це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури та традицій Сполучених Штатів Америки.

Захід організовується спільно з Посольством США в Україні.


Американський дім у Києві — це культурний центр та твій головний ресурс для американської культури, освіти та інформації у київському регіоні. America House Kyiv організовує широкий спектр заходів, включно з англомовними програмами, семінарами з розвитку навичок, культурними подіями, мистецькими виставками, концертами та іншими. Працюй, мисли творчо, будуй культурні мости та твори зміни в нашій мережі Американських домів у Києві, Львові та Одесі


Other upcoming events

Previous
Previous
November 1

Wednesday English: Chat with Americans

Next
Next
November 2

Applying for financial aid with the CSS Profile